Welkom op www.juf-joyce.nl!

Op deze site wil ik ideeŽn, projecten en documenten delen met leerkrachten van basisscholen, Pabo-studenten, ouders en andere belangstellenden die op een leuke, creatieve en vindingrijke manier met kleuters om willen gaan.

Deze site is opgebouwd vanuit themaís. Ieder thema bevat lesmateriaal zoals b.v. stempelkaarten, leesrupsen, kralenplanken, werkbladen, kringactiviteiten en knutselwerkjes. De ideeŽn die worden weergegeven zijn vooral bedoeld voor kleuteronderwijs, maar zijn ook geschikt voor kinderen uit groep 3 en 4.

Heeft u zelf een leuk idee, een tip, op - of aanmerkingen m.b.t. de site? Laat dan gerust een berichtje achter in het gastenboek. Het is namelijk altijd leuk om te lezen dat er ook daadwerkelijk gebruik wordt gemaakt van deze site.

Om PDF bestanden te kunnen downloaden, heb je Adobe acrobat reader nodig. Dit programma is gratis en je kunt het op http://get.adobe.com/nl/reader/ vinden.

Sommige knutselwerkjes zijn overigens afkomstig uit boekjes of van andere internetsites maar naar eigen interpretatie verder uitgewerkt.

Groetjes, Juf Joyce

Bij deze wil ik ook mijn collega's op basisschool de Gantel bedanken. Foto's van knutselwerkjes zijn ook van hen afkomstig!